DDoptics Pirschler 10x56 Gen 3 keresőtávcső
DDoptics Pirschler 10x56 Gen 3 keresőtávcső
257 900 Ft

DDoptics Pirschler 10x56 Gen 3 keresőtávcső

Videó

kiváló fényerő, 95% fényáteresztés
129 m látómező
kimagasló ütésállóság
magnézium ház, 1150 g
gondosan tervezett kezelőszervek
30 év gyártói garancia

Cikkszám
DDS441931056
Raktáron
257 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hitelkalkulátor
Részletek

Megérkezett a Pirschler széria várva várt legújabb változata. A Pirschler széria távcsövei kis méretükkel és tömegükkel (1150g) kifejezetten éjszakai-szürkületi használatra lettek kifejlesztve.

Ezekben a távcsövekben Abbe-König prizmákat használtak. A nagy lencse, az Abbe-König prizmák és kiváló minőségű többrétegű bevonat kombinációja teszik lehetővé, hogy a távcső jobban teljesítsen szürkületben, vagy éjszaka, mint az előd- és konkurens modellek.


A legmodernebb anyagok és gyártási technikák miatt az optika ütésálló, könnyű és rendkívül könnyen használható. Az új "Pirschler" távcső (az állvány csatlakozás burkolata és megerősítés kivételével) egy gramm műanyagot nem tartalmaz sem a tubuson, sem a kopásnak kitett részeken. A test és a híd ultrakemény, de rendkívül könnyű magnéziumötvözetből készül, amelyet a repülőgépgyártásban használnak és a távcsövet szinte törhetetlenné teszik. A tömeget ezzel a módosítással sikerült 70 g-al csökkenteni. Az okulár dioptria állítása (tartomány +/- 4) a jobb funkcionalitás miatt már nem a fókuszállító keréken, hanem a jobb betekintőn található. Mindezek a kezelőelemek - dioptria, okulár, fókuszálás - duralumíniumból készülnek, ezért garanciát jelentenek a hosszú távú használatra. Az úgynevezett "Best Grip" megerősítés a test külső részén megakadályozza a kezek csúszását.


A „Pirschler 10x56” távcsövek esetében a kép fényereje első betekintésre szó szerint megragadja a tekintetet. A rendkívül nagy fényáteresztés képezi az alapját a nagy kontrasztú és ragyogó kép reprodukciójának, borotvaéles kontúrokkal - még alkonyatkor is. Éjszaka is kiderül, hogy a „Pirschler 10x56” hűséges társa a vadászoknak. A bonyolult DDlucid bevonattal ellátott CT üveg és a kiváló minőségű Abbe-König prizmák felelősek a világos és tiszta képminőségért. A fényszóródás nagyon alacsony.

A "Pirschler" távcsöveket kifinomult ergonómiai kialakításuk miatt nagyon kényelmes kézben tartani. A távcső külső oldalán úgynevezett „Best Grip” megerősítés megakadályozza a kezek csúszását. Az egy kézzel fogható, biztonságos és stabil tartás kesztyűben is lehetséges, köszönhetően az ergonomikus markolatú nyitott hídnak. A "Raindefender Nano" bevonat biztosítja a víztaszító lótusz hatást, a távcső teljesen vízálló. Az okulárok a tökéletes betekintési távolság érdekében 3 helyzetben rögzíthetőek. Ez azt jelenti, hogy azok is, akik szemüveget viselnek, korlátok nélkül használhatják a széles látómezőt (114 m). 

A "Raindefender Nano" bevonat biztosítja a víztaszító lótusz hatást, maguk a távcsövek teljesen vízállóak 1 méterig meleg, vagy hideg vízben.

A Smart Focus előnyös szürkületben vagy éjszaka: Ezzel a technológiával a ,,Pirschler" széria megszünteti az újrafókuszálással járó kellemetlenségeket. Miután egy 100 méterre lévő objektumra fókuszált, az optika állandó újrafókuszálás nélkül automatikusan beállítja magát 50 m-től végtelenig.

A 129 méteres látómező egyértelmű előnyöket kínál, biztosítja a vadak gyorsabb megtalálását vagy észrevételét.

Az állítható híd stabil és holtjáték nélkül működik. A szemkagyló mechanizmusának minősége, amely az előző modellhez képest jelentősen javult, a gondosan tervezett ellenállások és visszajelzések (haptikus ellenállás) egyértelműen, intuitívan érzékelhetőek a megfelelő reteszelés révén (nincs zörgés, nincs játék, nincs véletlenszerű beállítás). 

Jellemzők:

 • Zöld test
 • ABBE KÖNIG prizmák
 • ütésálló magnézium (Mg) fémtest
 • Mindössze 1150 g
 • Szemlencsék és szemkagylók fémből
 • Fókuszállító kerék és külön dioptria fémből
 • Teljesen új optika CT üveggel
 • HD felbontás 3,4 "
 • 110 m látómező a kényelmes megtekintés érdekében
 • Állítható szemtávolság 57-79 mm
 • Teljes hossz: 190 mm / max. szélesség: 155 mm
 • Best grip design koncepció a csúszásmentesség érdekében
 • Vízállóság 1 m-ig
 • Raindefender Nano - Lotus bevonat

A DDoptics 30 év gyártói garanciát vállal a távcsőre.

Adatok
Alap nagyítás (x):
10
Gyártó :
DDoptics
Gyártói Cikkszám:
441931056
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 30 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek:
190 x 155 x 65 mm
Kilépő pupilla:
5.6 mm
Betekintési távolság:
20 mm
Látómező:
114m / 1000m
Dioptria kompenzáció:
központi -4 - +4 dpt
Bevonatok:
RNP
Vízállóság:
1 méter mélységig
Prizmarendszer:
Abbe König fázis bevonatolt
Gáztöltés:
nitrogén
Fényerő:
31.36
Látószög:
6.5°
Nagyítás:
10x
Távcső frontlencse átmérő:
56 mm
Távolságmérős:
nem
Tömeg (g):
1150
Legkisebb fókusztávolság:
2.5
Legkisebb nagyítás:
10
Legnagyobb nagyítás:
10
Elméleti szürkületi érték:
23.66
Szemüveggel használható:
igen
Állítható szemkagyló:
igen
Fényáteresztőképesség:
95
Egyéb tulajdonságok:
Raindefender Nano objektív bevonat
Tartozékok:
távcső, tok, nyakpánt, objektív védő kupakok, garancia füzet
Szín:
zöld
Anyaghasználat:
Magnézium ház, gumi burkolat
Cikkszám:
DDS441931056
Hasonló termékek