Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DDoptics Pirschler 15x56 Gen 3 keresőtávcső

DDoptics
258.900 Ft (203.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok
kiváló fényerő, 95% fényáteresztés
80 m látómező
kimagasló ütésállóság
magnézium ház, 1200 g
gondosan tervezett kezelőszervek
30 év gyártói garancia
Cikkszám: DDS441931556

Vegye meg részletre!

 

 

 

258.900 Ft (203.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok

Leírás

Megérkezett a Pirschler széria várva várt legújabb változata. A Pirschler széria távcsövei kis méretükkel és tömegükkel (1200g) kifejezetten éjszakai-szürkületi használatra lettek kifejlesztve.

Ezekben a távcsövekben Abbe-König prizmákat használtak. A nagy lencse, az Abbe-König prizmák és kiváló minőségű többrétegű bevonat kombinációja teszik lehetővé, hogy a távcső jobban teljesítsen szürkületben, vagy éjszaka, mint az előd- és konkurens modellek.


A legmodernebb anyagok és gyártási technikák miatt az optika ütésálló, könnyű és rendkívül könnyen használható. Az új "Pirschler" távcső (az állvány csatlakozás burkolata és megerősítés kivételével) egy gramm műanyagot nem tartalmaz sem a tubuson, sem a kopásnak kitett részeken. A test és a híd ultrakemény, de rendkívül könnyű magnéziumötvözetből készül, amelyet a repülőgépgyártásban használnak és a távcsövet szinte törhetetlenné teszik. A tömeget ezzel a módosítással sikerült 70 g-al csökkenteni. Az okulár dioptria állítása (tartomány +/- 4) a jobb funkcionalitás miatt már nem a fókuszállító keréken, hanem a jobb betekintőn található. Mindezek a kezelőelemek - dioptria, okulár, fókuszálás - duralumíniumból készülnek, ezért garanciát jelentenek a hosszú távú használatra. Az úgynevezett "Best Grip" megerősítés a test külső részén megakadályozza a kezek csúszását.


A „Pirschler 15x56” távcsövek esetében a kép fényereje első betekintésre szó szerint megragadja a tekintetet. A rendkívül nagy fényáteresztés képezi az alapját a nagy kontrasztú és ragyogó kép reprodukciójának, borotvaéles kontúrokkal - még alkonyatkor is. Éjszaka is kiderül, hogy a „Pirschler 15x56” hűséges társa a vadászoknak. A bonyolult DDlucid bevonattal ellátott CT üveg és a kiváló minőségű Abbe-König prizmák felelősek a világos és tiszta képminőségért. A fényszóródás nagyon alacsony.

A "Pirschler" távcsöveket kifinomult ergonómiai kialakításuk miatt nagyon kényelmes kézben tartani. A távcső külső oldalán úgynevezett „Best Grip” megerősítés megakadályozza a kezek csúszását. Az egy kézzel fogható, biztonságos és stabil tartás kesztyűben is lehetséges, köszönhetően az ergonomikus markolatú nyitott hídnak. A "Raindefender Nano" bevonat biztosítja a víztaszító lótusz hatást, a távcső teljesen vízálló. Az okulárok a tökéletes betekintési távolság érdekében 3 helyzetben rögzíthetőek. Ez azt jelenti, hogy azok is, akik szemüveget viselnek, korlátok nélkül használhatják a nagyításához mérten széles látómezőt (80 m). 

A "Raindefender Nano" bevonat biztosítja a víztaszító lótusz hatást, maguk a távcsövek teljesen vízállóak 1 méterig meleg, vagy hideg vízben.

A Smart Focus előnyös szürkületben vagy éjszaka: Ezzel a technológiával a ,,Pirschler" széria megszünteti az újrafókuszálással járó kellemetlenségeket. Miután egy 100 méterre lévő objektumra fókuszált, az optika állandó újrafókuszálás nélkül automatikusan beállítja magát 50 m-től végtelenig.

A 80 méteres látómező egyértelmű előnyöket kínál, biztosítja a vadak gyorsabb megtalálását vagy észrevételét, emellett lényeges részleteiben is enged bírálni.

Az állítható híd stabil és holtjáték nélkül működik. A szemkagyló mechanizmusának minősége, amely az előző modellhez képest jelentősen javult, a gondosan tervezett ellenállások és visszajelzések (haptikus ellenállás) egyértelműen, intuitívan érzékelhetőek a megfelelő reteszelés révén (nincs zörgés, nincs játék, nincs véletlenszerű beállítás). 

Jellemzők:

 • Zöld test
 • ABBE KÖNIG prizmák
 • ütésálló magnézium (Mg) fémtest
 • Mindössze 1200 g
 • Szemlencsék és szemkagylók fémből
 • Fókuszállító kerék és külön dioptria fémből
 • Teljesen új optika CT üveggel
 • HD felbontás 3,4 "
 • 80 m látómező a kényelmes megtekintés érdekében
 • Állítható szemtávolság 57-79 mm
 • Teljes hossz: 222 mm / max. szélesség: 160 mm
 • Best grip design koncepció a csúszásmentesség érdekében
 • Vízállóság 1 m-ig
 • Raindefender Nano - Lotus bevonat

A DDoptics 30 év gyártói garanciát vállal a távcsőre.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Legkisebb nagyítás 15x
Legnagyobb nagyítás 15x
Fényerő 31.36
Állítható szemkagyló igen
Betekintési távolság 20 mm
Bevonatok RNP
Kilépő pupilla 3.8 mm
Dioptria kompenzáció központi -4 - +4 dpt
Elméleti szürkületi érték 29
Fényáteresztőképesség 95%
Gáztöltés nitrogén
Látómező 80m / 1000m
Látószög 4.57°
Legkisebb fókusztávolság 2.5m
Prizmarendszer Abbe König fázis bevonatolt
Szemüveggel használható igen
Távcső frontlencse átmérő 56mm
Nagyítás (x) 15x
Távolságmérős nem
Vízállóság 1 méter mélységig
Anyaghasználat Magnézium ház, gumi burkolat
Méretek 222 x 160 x 76 mm
Tartozékok távcső, tok, nyakpánt, objektív védő kupakok, garancia füzet
Választható szín zöld
Tömeg 1200g
Jótállás 30 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás