Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DDoptics Univerzális okostelefon adapter (rögzítő keret)

DDoptics
18.900 Ft (14.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db
- okostelefon rögzítésére
- szükséges hozzá egy okulár adapter
Cikkszám: DDS449000074

Vegye meg részletre!

 

 

18.900 Ft (14.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A DDoptics a természet azon megfigyelőire is gondolt, akik a távcsövek, vagy spektívek által nyújtott kivételes képélményt rögzíteni szeretnék. A két részből álló adapter rendszer segítségével egy mobil készülék hátlapi kamerája (több kamerás készülék esetén a főkamera) szilárdan központosítható a távcső okulár középpontjával, így a szem által is látható jelenetek válnak láthatóvá a mobil kamerája számára is.

A mobil készülék természetesen a látószög által leképezett kör körüli sötét részt is rögzíti, azonban megfelelő felbontásban fényképezve, majd képszerkesztő programban vágva ezeket a képeket kivételes alkotások születhetnek a mai kor technológiája mellett.

Az adapter megfelelő működéséhez két részt kell illeszteni. Az egyik oldal - a rögzítő keret - a mobilt rögzíti, a másik a távcső okulárján rögzíthető stabilan.

Mivel a különböző távcsöveket, illetve spektíveket eltérő átmérőjű okulár külső átmérőkkel szerelik, a DDoptics a következő távcső oldali adaptereket kínálja a termék megfelelő illesztéséhez:

  • 35 mm
  • 44 mm
  • 46 mm
  • 53 mm
  • 61 mm

A következő linken választhat az Ön távcsövéhez megfelelőt:

DDoptics adaptergyűrűk különböző külső átmérőjű okulárokhoz

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Színe fekete
Jótállás 1 év forgalmazói jótállás