Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megérkeztek a DDoptics professzionális optikai termékei

 

Messzebb, mint azt a természet engedi - akár *95% fényáteresztéssel

 

A DDoptics német minőséggel keresi az újdonságra, precizitásra és igényes kivitelezésre nyitott vásárlók kegyeit. Kimagasló minőségű termékeire 30 év garanciát* vállal a német gyártó. Palettáján megtalálhatóak kereső-, vadász- és ornitológiai távcsövek, melyek a piacon egyedülálló minőségben, kivételes ár-érték arányban és rengeteg használatot könnyítő innovációval kerülnek forgalomba. Az optikai minőséget mi sem jellemzi jobban, minthogy bizonyos távcsövei, illetve céltávcsövei akár 95% fényáteresztés értékkel* büszkélkedhetnek.

 

 


 

 

Keresőtávcső fronton a gyártó mindig az "optikailag megvalósítható" határokat feszegette. Mára a Pirschler sorozattal olyan minőséget kínál, mely néhány éve még teljesen elképzelhetetlen lett volna ebben az árkategóriában.

 

Emellett az EDX széria a világ legkisebb, legkönnyebb, mégis páratlan minőségű távcsöveit kínálja, mely képminőségével a legmagasabb elvárások kielégítését célozza meg, a Lux-HR széria rendkívül igényes megmunkálást, ED csiszolt lencséket és magnézium házat takar, a Nachtfalke Ergo pedig egy univerzális klasszikus, jól átgondolt tulajdonságokkal.

 

Ahhoz, hogy teljes legyen a paletta, a DDoptics Kaleu HDX beépített iránytűjével a vízi sportok kedvelőnek kínál kimagasló minőséget és magabiztosságot jutányos áron.

 

 

 

 


 

 

A DDoptics Pirschler és EDX sorozata minden felhasználási igényhez kínál nagy nagyítású távcsövet. Legyen szó sportlövészetről, vadászati bírálatról, vagy kiváló minőségű ornitológiai képről, a nagy távolságú megfigyelésekhez mindig lesz egy jó ajánlat.

 

 


 

 

 

Céltávcsövek vadászathoz és sportlövészethez

 

A vadászati szituációk során legtöbbször a jó fényáteresztés (akár 95%) a kiváló minőségű, precíz kidolgozású szálkereszt (iFiber), illetve a tartós építés nyom legtöbbet a latban. A DDoptics 3. generációs céltávcsövei kiváló minőségű CT (Clear Transmission) objektív lencséket használnak DDlucid bevonattal. Az új üvegtípus tovább javított kontrasztot kínál és lényegesen kevesebb kromatikus aberrációt, így kimagasló képminőséget nyújt. A Long Range sorozat a nagy távolságú lövések professzionális segédeszköze minden szinten a végletekig csiszolt precizitásával. Legyen szó hajtásról, vagy precíziós lövészetről, a DDoptics mindenre kínál megfelelő eszközt.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: DDoptics Leitz-Hungaria Távcső