Digitsole fűthető talpbetét Android/IOS

- prémium minőség
- mobil applikációval vezérelhető
- okos funkciók, napi riport
- akár 2 - 8 óra üzemidő

Cikkszám
DS-INWS005RD
64 990 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Talpbetét újragondolva

 

 

A Digitsole fűthető talpbetét napjaink legmodernebb innovációit ülteti át a fűthető termékek világába. Minden eddiginél paraméterezhetőbb szabályozást biztosít egy erre a célra dedikált mobiltelefonos applikáció segítségével.

Az IOS és Android kompatibilis talpbetét azzal a céllal készült, hogy a felhasználó lábát a legzordabb időjárási körülmények között is melegen tartsa. Az egészség megőrzése érdekében fejlesztett okos talpbetét rugalmasan igazodik viselője napi aktivitásához. Napjaink applikáció vezérelt világában a legkézenfekvőbb megoldás a lábbeli belső hőmérsékletét is okostelefonról vezérelni egy-két kézmozdulattal.

Nagy teljesítményű Brainux mikroprocesszor

 

 

A talpbetétbe integrált nagyteljesítményű mikroprocesszor eddig ismeretlen fejlettségi szintre emeli a fűthető termékek vezérelhetőségét és a napi aktivitás precíz kielemzését.

A Warm Series applikáció IOS 9.0 felett és Android 5.0 felett lehetővé teszi a Bluetooth (BLE) adatkapcsolaton keresztüli kapcsolódást. Az alkalmazás 20 és 45°C fok közötti talp hőmérséklet vezérlést tesz lehetővé a képernyőn keresztül.

Csatlakoztassa a Digitsole-t a mobiljához, válassza ki a kívánt hőmérsékletet, és élvezze a talpon eltöltött időt munka, vagy kikapcsolódás közben! A talpbetét nagyszerű társ lehet motorozás, lovaglás, kirándulás, vagy akár halászat során is - hozzájárulva egy jól eltöltött nap érzéséhez. Napi munka végzése során is megfelelő komfort érzetet biztosít építkezéseken, raktári tevékenység végzése során, vagy akár épület biztonság és vagyonvédelem területen érdekeltek számára.

Integrált termosztát - az intelligens fűtésért

 

A talpbetétbe integrált termosztát a hőmérséklet pontos szabályzásáért felelős. A külső környezet függvényében is képes állítani a fűtés erősségét az okos módnak köszönhetően, mely aktivitás elemzés alapján módosítja a beállított teljesítményt. Amennyiben a felhasználó nem mozog, a fűtés automatikusan kikapcsol. A lábfej újbóli megmozdítása újra aktiválja a fűtést.  

Napi aktivitás elemzés

 

A talpbetét az Ön személyi edzőjévé válik napi szinten is. Akár valósidejű fizikai tevékenység információkat is képes szolgáltatni. A beépített szolgáltatásoknak köszönhetően többek között:

  • lépésszámláló
  • a megtett távolság mérése
  • az elégetett kalória mérése
  • aktívan, mozgással töltött idő riport
  • fűtés időzítés
  • és általános hőfokszabályzás

 válik lehetővé.

A talpbetét által érzett magasabb komfort fokozat és fokozott ütés elnyelés mellett a higiénia is kiemelt szerephez jut az antibakteriális anyaghasználat révén. A talpbetét formázása révén a sarok elmozdulás ellen biztosított, míg a talp hajlatai úgy kerültek kialakításra, hogy az egészséges vérkeringés minden körülmények között biztosított legyen. A talp első felén a "Flex Zone" rugalmas rendszer biztosítja a kényelmes, akadálytalan mozgást.

IP56 vízállósága hosszú távon megbízható működést szavatol. Emellett rendkívül könnyű, biztonságos akkumulátorral szállítja a gyártó.

A Digitsole Warm Series talpbetét az Amerikai Raynaud Egyesület ajánlásával kerül forgalomba.

A Termék gyógyászati célra nem alkalmas.

Figyelem! Az Ön által megvásárolni kívánt talpbetét higiéniai termék! 100%-os elállási joggal kizárólag a bontatlan csomagolású, cipőbe be nem helyezett talpbetét esetében élhet! A kibontott és / vagy cipőbe helyezett talpbetétek esetében levonási jogunkkal élünk, melynek mértéke a vételár 95%-át is elérheti.

Adatok
Gyártó :
Digitsole
Energiaellátás:
beépített akkumulátor
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Vízállóság:
IP56
Üzemidő:
Fűtési intenzitástól függően 2,5 - 8 óra.
Tömeg (g):
340
Választható méret:
Válasszon
Egyéb tulajdonságok:
- okos funkciók
Tartozékok:
2 talpbetét, USB - micro USB töltő (egyszerre két talpbetét töltésére), használati útmutató
Szín:
piros
Felhasználhatóság:
Tölthető
Cikkszám:
DS-INWS005RD
Hasonló termékek