Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

InfiRay Xview-Search hőkamera

InfiRay
Hitelajánlatok
Elérhetőség: Beérkezés: Várhatóan 3 - 8 nap
Cikkszám: IRAXview-Search

- 256x192-es hőérzékelő
- 19,6° látószög
- NETD:< 60 mK, 25 Hz
- fix fókusz, automata képkorrekció
- mérés -10 - +80°C
- WiFi, beépített memória

 
Hitelajánlatok

Leírás

Az új fejlesztésű InfiRay Xview egy zsebnyi professzionalizmus. Hatalmas tudás összesűrítve egy olyan készülékben, mely soha nem lesz útban. Mely mindig felhasználásra kész. Az InfiRay új, 12μm-es hőérzékelő szenzorai rendkívül sokoldalú felhasználásra születtek. Legyen az katonai, vadászati, ipari, egészségügyi, vagy hobbi felhasználású kamera - ezek a szenzorok mindig pontos és látványos megjelenítést garantálnak.

A kézi keresők ebben a formában jól használhatóak keresési, megfigyelési, vagy akár épületgépészeti célokra. A Search változat 9,0 mm-es fókusztávolsága olyan látómezőt eredményez, mely kiválóan alkalmas közepes távolságok szűkebb látószöggel való vizsgálatára. A készülék kezelése - logikus felépítése, 3 collos érintő képernyője és egyszerű, intuitív menüje révén - hamar elsajátítható. Technológia fejlettsége, ragyogó színei végre ebben a szegmensben is megszüntetik a homályos, értelmezhetetlen, kockásodó képi elemeket. A 256x192 pixel felbontású detektor a készülék rendeltetési távolságain kristálytiszta képet eredményez.

Az InfiRay az elmúlt években kiváló termékekkel alapozta meg nevét a hőkamera technika szinte összes szegmensében. A 25 Hz-es képfrissítés már itt is remek, folyamatos képekkel kápráztatja el a felhasználót. A Germánium lencse szavatolja a minőséget. A kategória legfontosabb jellemzője, hogy a látványos képi elemek mellett pontos hőmérséklet adatokat is képes szolgáltatni -10°C és +80°C fok között. Mindezt a gyártói ígéretei szerint akár +/-3°C pontossággal. Professzionális felhasználó kezében az emisszió állításával ez az érték jól tartható.

Az elérhető funkciók között található az automata képkorrekció, a 8 db színpaletta, a legalacsonyabb-, legmagasabb- és a kijelölt felület aktuális hőmérsékletének kijelzése. A készülék beépített memóriával rendelkezik, de 64 GB-ig képes TF, vagy micro SD kártyát fogadni. Így már jól jön a JPEG formátumú képek és MP4 formátumú videók rögzítése.

Külön értékes tulajdonsága, hogy WiFi-n keresztül alkalmas az élőkép megosztására. A Search változat kevésbé épületdiagnosztikára optimalizált, viszont kiválóan használható akár rendvédelmi szervek, kutatók, egyéb hasonló felhasználási kör kezében.
Digitális nagyítással nem rendelkező készülék, vadászati felhasználásra nem ez ajánlott elsősorban.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Youtube videók

Paraméterek

Objektív rendszer 9,0 mm fix fókusz
Nagyítás (alap) 1x
Szenzor 256x192 VOx mikrobolométer
Kijelző 3 coll érintőképernyő
Adat tárolás beépített memória, 64 GB-ig kompatibilis TF (micro SD) kártyával
Energiaellátás saját beépített akkumulátor
Csatlakozók USB-C
Állvány csatlakozás -
Felépítés Kézi kereső
Képfrissítés 25 Hz
Kijelző szín üzemmódok 8 szín
Látószög 19,6°x14,7°
Mérés jellemzők -10 - +80°C-ig
Emisszió: 0,0 - 1,0
Támogatott fénykép felbontások 256x192 .jpg
Támogatott videó felbontások 256x192 .mp4
Vízállóság IP54
Anyaghasználat Germánium üveg
Működési / tárolási hőmérséklet -10 - +50°C / -30 - +70°C
Méretek 123x61x35 mm
Tartozékok hőkamera, csuklószíj, USB kábel,
Szín fekete
Egyéb tulajdonságok WiFi
Tömeg 190g
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 3 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.