Leica Calonox Sight hőkamera előtét
Leica Calonox Sight hőkamera előtét
1 499 000 Ft

Leica Calonox Sight hőkamera előtét

- 42 mm gyújtótávolságú objektív

- 384x288 pixel felbontású szenzor

- pixelméret: 17 μm

- OLED kijelző 1024x768 felbontással 

- A vadászati célú használat szabályai ITT!

Cikkszám
50500
Beérkezés alatt
1 499 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hitelkalkulátor
Részletek

 

A kor színvonalát megelőző technológia a felelős vadászatért

A teljesen új fejlesztésű Leica Calonox hőkamerákat két verzióban kínálja a gyártó. A "Sight" változat az előtét, míg a "View" típus a kereső hőkamera.

 

 

 

 

A Leica Camera már hosszú évek óta ismert a nagyon magas elvárásoknak is megfelelő digitális kamera technikájáról. A "hagyományos" digitális technológiával ellentétben a hőkamerák az emberi szám számára láthatatlan, a tárgyak, élőlények, különböző felületek által kibocsátott infravörös sugárzás mértékét érzékeli, és alakítja át hőképpé. Az új Calonox hőkamera erre a területre lett optimalizálva a Leica-tól megismert kimagasló optikai minőségben - kivételesen gazdag tónusokkal, kimagasló kontraszttal és rendkívül részletes felbontással az érzékelési távolság minden pontján.

Képminőség a csúcson

A Leica a Calonox-al elérte azt, amit csak egy évtizedek óta regnáló kompromisszummentes fotós gyártó elérhet. Inkább húzták a bevezetést, de a német mérnökök minden szempontból meg akartak felelni a saját maguk által állított elvárásoknak, ami a képminőséget illeti. A kiváló szenzor, a világ legjobbjai közt jegyzett érzékelő beépítése csak a kezdet volt. Szoftveresen olyan mércét állít az új képalkotó technológia, ami nem egyszerűen információt szolgáltat, hanem élménnyé teszi a megfigyelés minden pillanatát. Legyen szó közeli, vagy nagy távolságú keresésről, a Calonox a (LIO™) technológiával a HDR világát hozza el a hőkamerák világába. Az alábbi képek többet mondanak ezer szónál.

A beépített akkumulátor az előtét esetében akár 8-11 óra üzemidőt biztosít, és a készülékházban olyan helyet kapott, hogy rendkívüli védettséget élvez hideg, csapadékos, zord időjárási körülmények közepette is. A körültekintő tervezés egy minden szempontból a vadászati igényeket kielégítő hengeres készülékházban nyilvánul meg, alkalmazkodva a mindennapi követelményekhez. A kereső hőkamera és annak előtét változata is rendkívül kézre eső és könnyen használható, a Leica alkalmazásával a három funkciógomb telefonról távvezérelhető.

Kereső funkció

A Sight változat 42 mm-es fókusztávolságával és 1-szeres alapnagyításával keresőként is használható a mellékelt okulárral. Az alapból céltávcsőhöz igazított kis méretű kijelző ilyenkor menüből átváltható nagyobbra a komfortosabb megfigyelés érdekében. Ilymódon ideális közeli megfigyelésekhez és optimálisan informál a nagyobb távolságok történéseiről is, azonban igazán optimálisan céltávcsövön használható.

Rögzítés céltávcsövön

A készülékház a betekintő oldalon a már standardnak számító M52x0,75-ös menettel van felszerelve, így a kereskedelmi forgalomban lévő univerzális szorító adapterekkel (pl. Rusan) rögzíthető a céltávcsöveken. A választásban segítséget a céltávcső fémházának ismeretében a következő linken talál. A frontlencse körüli tubus KÜLSŐ átmérője a mérvadó szorító kengyel választása esetén.

Rusan szorító adapter kereső ITT!

A megfelelő rögzítés érdekében a Leica adapter méret ajánlásai is megtalálhatóak az alábbi linken:

Leica méretválasztó ITT!

 

Adatok
Alap nagyítás (x):
1
Gyártó :
Leica
Támogatott fénykép felbontások:
-
Támogatott videó felbontások:
-
Energiaellátás:
beépített Li-Ion akkumulátor
Kijelző:
0.4 coll OLED 1024 x 768, Leica Image Optimization
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 2 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek:
165 x 65 mm
Csatlakozók:
PAL video out USB-C-n keresztül
Látómező:
15.5m / 100m
Objektív rendszer:
42 mm fókusztávolság
Adat tárolás:
nincs
Opcionális tartozékok:
Rusan, vagy Recknagel adapterek
Filmfelvétel:
nincs
Vízállóság:
IP67
Digitális zoom:
-
Képfrissítés:
50 Hz
Üzemidő:
8-11 óra
Látószög:
8.9° x 6.7°
Nagyítás:
1x
Tömeg (g):
685
Legkisebb nagyítás:
1
Legnagyobb nagyítás:
1
Felépítés:
Egyszemes kereső
Vízszintes látószög (°):
8.9
Észlelési távolság:

Észlelési távolság: 2000 m (1.7x0.5 m) 2 pixel;
Felismerési távolság: 7000 m (1.7x0.5 m) 6 pixel;
Azonosítási távolság: 350 m (1.7x0.5 m) 12 pixel

Egyéb tulajdonságok:
Menet méretek: M52x0.75
Szenzor:
384x288 pixeles Vox szenzor, 17 µm pixelméret
Tartozékok:
hőkamera előtét, gyöngyvászon tok, töltőkábel, objektív tisztító kendő
Szín:
fekete
Hőszenzor:
384x288 17µm
Cikkszám:
50500
Hasonló termékek