Olight Obulb LED fénygömb, szürke
Olight Obulb LED fénygömb, szürke
12 500 Ft
9 500 Ft

Olight Obulb LED fénygömb, szürke

Videók

- Részletes teszt a cikkben!
- mágneses rögzítőfelület
- bel és kültéren kiváló fényforrás
- kis test, nagy fényerő
- beépített 630 mAh 3.7 V 10C Li-ion akku
- MCC1 mágneses töltővel
- felhasználóbarát kialakítás
- meleg fehér és vörös fény

 

Cikkszám
OLIObulbgrey
Raktáron
24
Megtakarítás 3 000 Ft
9 500 Ft
12 500 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Obulb. Több mint egy lámpa.

Az Olight vadonatúj mágneses LED lámpája egy kivételesen praktikus, multifunkciós alkotás, amely egyedülálló élményt, varázslatos hangulatot és fényt visz az élet fénytelen pillanataiba. Nagyszerűsége végtelen egyszerűségében rejlik. Világra jöttének okai megkérdőjelezhetetlenek. Használható kézben, kemping- vagy apró teraszlámpaként, beltéren vagy akár kültéren.

Megbízható, kiemelkedő minőségű, modern és praktikusan kompakt eszköz a beltéri és szabadtéri tevékenységekhez. Mindössze 54 mm átmérőjű és 55 g tömegű, mely könnyen kézbe kapható, vagy kiválóan rögzíthető fémes felületeken. A lámpa alján található puha gumi gombbal pillanatok alatt válthatunk az 55 / 3,5 Lumenes meleg fehér, illetve a 7 Lumenes statikus, vagy villogó fény között. Ez a négy üzemmód jól jön a különböző szituációkban. A 360 fokos egyenletes fényeloszlást biztosító apróság megvilágítja a beltéri vagy kültéri kalandokat, remek hangulatot teremt baráti és családi együttléteken, biztosító fényt ad, illetve akár parti hangulatot is teremthet. Az Obulb háza emellett vízálló, így meglepően különleges helyzetekben is használható.

Hangulatos otthoni dekoráció

Az Obulb kitűnő díszítő-elemévé is válhat otthonának bel- és kültéren egyaránt alkalmazva, emellett minden szabadban töltött, egy helyben végzett tevékenységhez is kiváló választás és remek hangulatteremtő elem. Az alsó rész mágneses kiképzésének köszönhetően szinte minden fémes felületen, minden szögben rögzíthető.

Az Obulb az Olight mágneses töltőrendszerét használja az MCC1 töltőkábellel. A mágneses töltőplatform kisebb, mint egy pénzérme. A töltőkábel USB csatlakozóban végződik, így szinte bárhol tölthető (számítógépről, autóban USB-s szivargyújtó csatlakozóról, vagy mobiltelefon hálózati adapterrel). Elég a mágneses töltőt a lámpa aljához közelíteni, ami a mágnesnek köszönhetően egy pillanat alatt feltapad rá.

Engedje, hogy az Olight sokat bizonyított, jól átgondolt minőségi termékei meggyőzzék Önt ebben az új szerepkörben is!

Olvassa el a Vadász-blog tesztjét itt!

Adatok
Gyártó :
Olight
Fényforrás:
LED
Energiaellátás:
beépített 630 mAh 3.7 V 10C Li-ion akku
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 2 év a lámpára, 1 év az akkumulátor(ok)ra és kiegészítőkre. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Vízállóság:
IPX7 vízálló
Max. fényáram (lm):
55
Tömeg (g):
55
Készülékben tölthető:
Igen
Lámpák üzemidő:
1. 55 lm fehér fény: 3 óra
2. 3,5 lm fehér fény: 56 óra
3. 7 lm vörös fény: 7 óra
4. 7 lm villogó vörös fény: 30 óra
Tartozékok:
Obulb beépített 630 mAh 3.7 V 10C Li-ion akkuval, MCC1 mágneses töltőadapter USB csatlakozóval, öntapadós fém talp
Szín:
szürke
Cikkszám:
OLIObulbgrey
Hasonló termékek