Olight Olantern kemping - teraszlámpa, szürke
Olight Olantern kemping - teraszlámpa, szürke
34 900 Ft
26 900 Ft

Olight Olantern kemping - teraszlámpa, szürke

Videók

- Részletes teszt a cikkben...
- 360 lumen fényáram
- beépített 7600 mAh 3.7 V 10C Li-ion akku
- MCC3 mágneses töltővel
- felhasználóbarát kialakítás
- tartozék gyertyafény led

Cikkszám
OLIOLANTERNGRAY
Raktáron
23
Megtakarítás 8 000 Ft
26 900 Ft
34 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Olantern. Több mint egy lámpa.

Az Olight vadonatúj lámpája egy rendkívül praktikus, multifunkciós eszköz, amely egyedülálló élményt nyújt minden sötét helyzetben. Használható kézben viharlámpaként, kemping- vagy teraszlámpaként, beltéren vagy akár kültéren.

Megbízható, kiemelkedő minőségű, modern és kompakt társ a szabadtéri tevékenységekhez akár 360 lumen teljesítményével. 360 fokos egyenletes fényeloszlást biztosít megvilágítva a beltéri vagy kültéri kalandokat, remek hangulatot teremtve baráti és családi együttléteken.

Az Olantern terasz és kemping lámpa 3 különböző fokozatban teszi még kényelmesebbé az együtt töltött pillanatokat. 1-es fokozaton hatalmas területet világít be (360 lumen) 6.5 órán keresztül, 2-es fokozaton közepes terület bevilágítása mellett (120 lumen) 20 órán át működtethető, 3-as fokozaton kis terület bevilágítása mellett (30 lumen) akár 75 órán keresztül ad fényt a sötétben.

Hangulatos otthoni dekoráció

Az Olantern terasz és kempinglámpa kitűnő díszítő-elemévé is válhat otthonának bel- és kültéren egyaránt alkalmazva, emellett minden szabadban töltött, egy helyben végzett tevékenységhez is kiváló választás. Csak cserélje ki az izzót a gyertya fényét imitáló LED modulra és élvezze szeretteivel a meghitt, családias hangulatot akár 80 órán keresztül.

Okos töltöttség visszajelzés.

Szeretne használat közben gyors információt kapni a lámpa aktuális töltöttségi szintjéről? Nincs más dolga, csak óvatosan rázza meg a lámpát. A beépített rázkódás érzékelő azonnal érzékeli a kérést, és a bekapcsológomb körüli állapot-jelző led máris tájékoztatja Önt pár másodperces diszkrét villogással a töltöttségi szintnek megfelelő színben.

Az Olantern az Olight mágneses töltőrendszerét használja a továbbfejlesztett MCC3 töltőkábellel. A mágneses töltőplatform kisebb, mint egy pénzérme. A töltőkábel USB csatlakozóban végződik, így szinte bárhol tölthető (számítógépről, autóban USB-s szivargyújtó csatlakozóról, vagy mobiltelefon hálózati adapterrel). Elég a mágneses töltőt a lámpa aljához közelíteni, ami a mágnesnek köszönhetően egy pillanat alatt feltapad rá. A töltési folyamatokat a töltő zöld és piros fénnyel jelzi. 

Felhasználóbarát kialakítás

A mindössze 347 g tömegével, 13,6 cm-es magasságával és akár 80 óra üzemidejével tökéletes társ akár hosszabb túrákhoz, kempingezéshez, horgászathoz, stb. Jól eltalált tömegeloszlása révén nagyon nehezen borítható fel, még kimondottan szeles időben is stabil marad.
A függesztőhorognak és a stabil talpnak köszönhetően könnyedén kihelyezhető akár kültéren is.

Engedje, hogy az Olight sokat bizonyított, jól átgondolt minőségi termékei meggyőzzék Önt ebben az új szerepkörben is!

Jellemzők:

  • kompakt méret, meggyőző teljesítménnyel
  • hatalmas kapacitású, 7600 mAh-s Li Ion akkumulátor
  • cserélhető LED modulok
  • négy üzemmód, 1, 30, 120 és 360 lumen

Olvassa el az Elemlámpablog részletes tesztjét ITT!

Adatok
Gyártó :
Olight
Fényforrás:
nagyteljesítményű LED
Energiaellátás:
beépített 7600 mAh 3.7 V 10C Li-ion akku
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 5 év a lámpára, 1 év az akkumulátor(ok)ra és kiegészítőkre. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek:
136.3 x 66 mm
Vízállóság:
IPX4
Max. fényáram (lm):
360
Tömeg (g):
347
Készülékben tölthető:
Igen
Egyéb tulajdonságok:
nyomásérzékeny gomb
Lámpák üzemidő:

fehér LED izzóval:
1-es fokozaton (360 lumen): 6.5 óra üzemidő
2-es fokozaton (120 lumen): 20 óra üzemidő
3-es fokozaton (30 lumen): 75 óra üzemidő

lobogó LED izzóval:
(1 lumen): 80 óra üzemidő

Tartozékok:
beépített 7600 mAh 3.7 V 10C Li-ion akku, mikroszálas törlőkendő, MCC3 mágneses töltőadapter USB csatlakozóval, fehér LED izzó modul, meleg fényű lobogó LED izzó modul
Szín:
szürke
Cikkszám:
OLIOLANTERNGRAY
Hasonló termékek