Olight RCR123A Micro-USB Lítium-ion akkumulátor 3,7V 650mAh

- közvetlenül az akkumulátor tölthető
- micro-USB csatlakozás
- 3,7 V; 650 mAh; 2,4 Wh
Cikkszám
OLIORBC-163C06USB
Kifutott
3 500 Ft
Részletek

Újdonság!

Új, mégis magától értetődő innovációként az Olight előrukkolt ezzel a praktikus akkumulátorral, mely a legkézenfekvőbb módszerrel tölthető USB-s eszközeinkről. Optimálisan használható nagy fogyasztású készülékekben, melyekből könnyen kiszerelhető a tápegységként használt akkumulátor. A hatékony anyagfelhasználás elvén nem az akkumulátor köré építették a töltőt, hanem megpróbálták a lehető legkevesebb anyaghasználattal leegyszerűsíteni a konstrukciót.

A végeredmény:
Egy akkumulátorba épített micro-USB töltő csatlakozó, mely az akku fejénél csatlakozik a töltőkábelhez. Mindössze egy USB / micro-USB kábel a töltőegység. Amilyen célirányosan fejlesztették, olyan egyszerűnek tűnik, szinte észrevehetetlen különlegesség.

Minden CR123 / RCR123 -al működő készülékben használható, de kifejezetten a micro-USB csatlakozóján keresztül töltődik. Megtalálja a helyét a háztartásban a könnyen szétszedhető készülékek személyében, de a tölthető Olight lámpákban a mágneses talpon keresztül természetesen nem töltődik. Töltés közben piros és zöld indikátor LED-ek jelzik a töltöttségi állapotot. A túltöltés elleni védelem biztosítja a megbízhatóságot és biztonságot, mindezek mellett a technológia szavatolja, hogy akár 500 töltési cikluson át hatékony tápegységet kapunk a pénzünkért. Adott esetben kiszolgálhat egy készüléket annak teljes életciklusán keresztül is, és emelt szintű védelemmel rendelkezik sérülésekkel, szivárgással szemben.  

 

Adatok
Gyártó :
Olight
Méretek:
17 x 34 mm
Csatlakozók:
micro-USB
Feszültség:
3.7V
Kimeneti értékek:
3.7 V
Töltéstároló képesség:
650 mAh
Tömeg (g):
17
Szabvány:
RCR123 - 16340
Tartozékok:
micro-USB töltőkábel
Szín:
kék
Cikkszám:
OLIORBC-163C06USB
Hasonló termékek