Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olight RCR123A Micro-USB Lítium-ion akkumulátor 3,7V 650mAh

Olight
3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db
OTP Hitelkalkulátor
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: OLIORBC-163C06USB
- közvetlenül az akkumulátor tölthető
- micro-USB csatlakozás
- 3,7 V; 650 mAh; 2,4 Wh
3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db
OTP Hitelkalkulátor

Leírás

Újdonság!

Új, mégis magától értetődő innovációként az Olight előrukkolt ezzel a praktikus akkumulátorral, mely a legkézenfekvőbb módszerrel tölthető USB-s eszközeinkről. Optimálisan használható nagy fogyasztású készülékekben, melyekből könnyen kiszerelhető a tápegységként használt akkumulátor. A hatékony anyagfelhasználás elvén nem az akkumulátor köré építették a töltőt, hanem megpróbálták a lehető legkevesebb anyaghasználattal leegyszerűsíteni a konstrukciót.

A végeredmény:
Egy akkumulátorba épített micro-USB töltő csatlakozó, mely az akku fejénél csatlakozik a töltőkábelhez. Mindössze egy USB / micro-USB kábel a töltőegység. Amilyen célirányosan fejlesztették, olyan egyszerűnek tűnik, szinte észrevehetetlen különlegesség.

Minden CR123 / RCR123 -al működő készülékben használható, de kifejezetten a micro-USB csatlakozóján keresztül töltődik. Megtalálja a helyét a háztartásban a könnyen szétszedhető készülékek személyében, de a tölthető Olight lámpákban a mágneses talpon keresztül természetesen nem töltődik. Töltés közben piros és zöld indikátor LED-ek jelzik a töltöttségi állapotot. A túltöltés elleni védelem biztosítja a megbízhatóságot és biztonságot, mindezek mellett a technológia szavatolja, hogy akár 500 töltési cikluson át hatékony tápegységet kapunk a pénzünkért. Adott esetben kiszolgálhat egy készüléket annak teljes életciklusán keresztül is, és emelt szintű védelemmel rendelkezik sérülésekkel, szivárgással szemben.  

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Csatlakozók micro-USB
Szabvány RCR123 - 16340
Feszültség 3.7V
Kimeneti értékek 3.7 V
Töltéstároló képesség 650 mAh
Méretek 17 x 34 mm
Tartozékok micro-USB töltőkábel
Szín kék
Tömeg 17g