Olight Warrior X Desert tan tölthető zseblámpa - Limitált kiadás

Videó
- Limitált kiadás!
- 2000 lumen fényáram
- akár 560 m hatótáv
- 1 db 18650 3000 mAh akku
- tölthető, tubusa végén mágneses töltőcsatlakozó
- a merülő akkumulátort vibrációs motor jelzi
- mágneses elven, pillanatok alatt rögzíthető lengőkapcsoló
- 5 év gyártói jótállás
Cikkszám
OLIwarriorXtan
3 db alatti készlet
49 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Bemutatjuk a Warrior X taktikai lámpa Desert Tan színű limitált kiadását 

Tudta-e Ön, hogy a fénycsóva maximális hatótávolsága a Warrior X esetében most hosszabb, mint eddig bármelyik hasonló kaliberű lámpáé? Az akár 560 méter hosszú fénycsóva nagy segítség mind a felhasználónak, mind pedig a vadásznak a zsákmány elejtése előtt. Teljesítménye meglepetést okozhat csapadékos, vagy ködös időben egyaránt. Észrevette-e a lámpa tubusának végén a fém kapcsolót? Ez nemcsak ellenállóbbá teszi a használat során, de a mágneses töltő gyors csatlakoztatását is rendkívül megkönnyíti.
Amit biztosan nem fog észrevenni a lámpa felfedezése, megismerése nélkül, az a funkciók nagyfokú, átgondolt tökéletesítése.
Próbált már a hirtelen lemerülő elem, vagy akkumulátor miatt beálló sötétben csere alkatrészt keresgélni? Mi van akkor, amikor a tápegység merülés jelző éppen akkor kapcsol be, amikor a legnagyobb diszkrécióban szeretnénk maradni?

Használat közben

A Warrior X-nek megfelelő válasza van erre az eshetőségre is. Az Olight kifejlesztett egy belső motort, mely vibrációval jelez a lámpa kapcsolásakor és figyelmeztet az akku merülésére, így a majdnem teljesen hangtalan rezgés időben figyelmeztet, hogy bekészítsük a csere akkumulátort (≤30% esetén 5 percenként jelez, ≤10% esetén 1 percenként jelez, ≤5% esetén percenként 6-szor jelez). A tartozék 15 Amperes 3000 mAh-ás akkumulátor azonban sokáig helytáll használat közben.

Egy taktikai lámpa esetében szükség van lengőkapcsoló funkcióra is. Hogyan tehető ez még jobbá? A Warrior X lengőkapcsolója mágnesesen csatlakozik a tubus végéhez, így az eddig csak menetesen rögzíthető megoldásokhoz képest drasztikusan csökkent a fel-, illetve lecsatlakoztatáshoz szükséges időtartam. A tubus végén lévő kétállású kapcsoló egyszerű, kézenfekvő használatot tesz lehetővé.

 

A lámpa kétféle beállítással használható: a végkapcsoló nyomása közben egy picit kell lazítani az elemzáró fedél tubusán (negyed fordulat), majd újra meghúzni azt. A lámpa fénye közben jelzi a beállított állapotot. Statikus fény - zseblámpa beállítás, stroboszkóp üzemmód - taktikai beállítás.

1.Zseblámpa:

A végkapcsoló kismértékű megnyomásakor a kis fokozat (300 Lumen) aktiválódik. A kapcsoló nagymértékű megnyomása aktiválja a 2000 Lumenes turbo fokozatot, mely 1.5 perc múlva vált 600 Lumenes kímélő fokozatba a lámpa biztonságos hőmérsékleten tartása miatt. Ideális program pl. vadászathoz.

2. Taktikai lámpa:

A végkapcsoló kismértékű megnyomásakor a lámpa stroboszkóp üzemmódban kapcsol be, míg a kapcsoló mélyebbre nyomásával aktiválódik a turbo fokozat, ami 1.5 perccel később fokozatosan kisebb fényerőre vált. Ideális program pl. vagyonvédelemhez, taktikai célokra.

 

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy taktikai lámpáinkat még jobbá és még kényelmesebben használhatóvá tegyük felhasználóink részére. A Warrior X a tubusába préselt modern technológiát maradéktalanul erre a célra használja. Vegyen egyet kézbe, hogy többet is megtudhasson róla!

Mi tesz egy elemlámpát tartóssá?

A taktikai lámpák kívülről ugyan közel azonosan néznek ki, de valójában az számít, ami belül van. Ha belenéz a Warrior X házába, meg fogja látni, milyen robusztus és vaskos a felépítése. Míg az üveg 3 mm-es edzett anyagból készül, addig az alumínium ház kétszer olyan vastag, mint más népszerű márkák taktikai modelljei esetében. Mindemellett a lámpa nettó tömege 167 g-al nem sokkal nehezebb, mint a piacon lévő gyengébb felépítésű termékeké. Valójában a lámpa kézbevételével egy tökéletes fogás, méret, tömeg keríti hatalmába az embert 

Minden Warrior X lámpa ilyen kiemelkedő minőségben készül és olyan gondoskodással, hogy a piac legrobusztusabb terméke kerülhessen a felhasználó kezébe. Az ütésállóság tesztelésénél például 200 véletlenszerűen kiválasztott lámpát dobtunk le 2 méter magasból egyenként 1200-szor hat különböző szögből egy kemény fém felületre. A véletlenszerűen kiválasztott lámpáknál még az üveg sem tört el. (A teszt során más gyártmányú taktikai lámpák is vizsgáztak, melyek nagyrészt funkcióbeli hiányosságokkal zárták a tesztet.) 

A kiegészítők sora...

  • TGR - taktikai markolatgyűrű szilikonból - a biztos tartásért (az övcsíptető helyére szerelhető)
  • praktikus hordozótok
  • 3000 mAh-s akkumulátor a dobozban
  • MCC1A mágneses töltőtalp - töltés pofonegyszerűen

 

Megvásárolható külön tartozékok

Olight RWX mágneses lengőkapcsoló
Olight XWM02 mágneses szerelék
Olight WM25 sínes szerelék
Olight FM21 színes szűrők


Warrior X bemutató képek

Adatok
Gyártó :
Olight
Címkék:
fegyver lámpa,önvédelmi lámpa,taktikai lámpa,vadász lámpa,warrior x
Fényforrás:
Cree XHP35 NW
Energiaellátás:
1db 3000 mAh 18650 akkumulátor
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 5 év a lámpára, 1 év az akkumulátor(ok)ra és kiegészítőkre. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek:
142 x 41 x 25.4 mm
Ütésállóság:
2 méterig
Vízállóság:
IPX8 vízálló
Max. fényáram (lm):
2000
Max. fényerő (cd):
78400
Max. hatótáv (m):
560
Tömeg (g):
218
Készülékben tölthető:
Igen
Lámpák üzemidő:
Turbo: 2000 lm - 1.5 perc, majd 600 lm 1 óra 20 perc, 300 lm - 4 óra 40 perc, stroboszkóp üzemmód 13 Hz
Tartozékok:
1db 3000 mAh-s akku, USB-s töltő korong, csuklószíj, gyöngyvászon tok, taktikai gyűrű és övcsíptető
Szín:
barna
Anyaghasználat:
eloxált repüléstechnikai alumínium
Cikkszám:
OLIwarriorXtan
Hasonló termékek