Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pulsar Core FXQ55 BW hőkamera / céltávcső előtét

Pulsar
1.216.900 Ft (958.189 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A vadászati célú használat szabályai ITT!
5x-ös nagyítású monokulárral, előtétként 1x
384x288-as érzékelő felbontás
50Hz képfrissítés
AMOLED kijelző 640x480 pixellel
észlelési távolság max. 1800 m
Cikkszám: PUL77372
Utolsó 1 db raktáron

Vegye meg részletre!

 

 
1.216.900 Ft (958.189 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Az FXQ55 BW az FXQ50 monokulár, illetve keresőtávcső verziója. Az okulár eltávolításával átalakítható céltávcső előtétté.

A Pulsar Core FXQ hőkamerák nagyítása digitálisan az alap (optikai) nagyítás négyszeresére növelhető. A 35-ös modell nagyítása kisebb, így a nagyobb látómező segítségével a közeli (akár gyorsan mozgó) tárgyak kényelmesen megfigyelhetőek. Az 55-ös modell rendelkezik a legnagyobb nagyítással, így ha távoli tárgyakat szeretnénk megfigyelni, akkor ez a modell lesz a megfelelő választás. A 35-ös modell a belépő szintű modell. Kiválóan alkalmas kisebb és nagyobb távolságokra lévő tárgyak és élőlények megfigyelésére is.

A Core hőkamerák újítása, hogy a kamera házán egy hőelvezető felületet alakítottak ki. Ennek köszönhetően az érzékelő nem melegszik és a kalibrálás is kisebb zajjal jár.

Érzékelője 384x288 pixel felbontású. Képfrissítése 50 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos, akadásmentes képpel követhetőek.

Az zöld-fekete AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik. Élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél és akár -25°C-os hőmérsékleten is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is. A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki, és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni. Három kijelző üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére: "Rocks" (sziklás terep) üzemmódban a kontrasztokat kiemeli a készülék, "Forest" (erdős terület) üzemmódban a kevésbé kontrasztos megjelenítés lehet bizonyos esetekben célravezetőbb, míg "Identification" (felismerés) üzemmódban a magasabb hőmérsékletű részletek megfigyelése praktikusabb. 

A hőkamera kalibrációja történhet automatikusan, félautomata, vagy manuális módon - ahogy a felhasználónak a legkényelmesebb.

Teljes mértékben vízálló (IPX7). Egy méteres vízmélységig meríthető 30 percen keresztül, így esőben is nyugodtan használható, illetve akkor sem ázik be, ha véletlenül vízbe ejtik.

A hőkamera kezelése egyszerű, úgy tervezték, hogy a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek. A készülékhez Wi-Fi-s távirányító is vásárolható (nem tartozék!) melyen szintén helyet kaptak a legfontosabb funkciók. Külső energiaforrásként Pulsar EPS5 akkumulátor rendelhető, így az elemek helyére helyezhető adapterhez csatlakoztathatunk külső akkumulátort.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Objektív rendszer 50 mm f 1.2
Nagyítás (alap) 5x
Digitális zoom 2x
Legkisebb nagyítás 5x
Legnagyobb nagyítás 10x
Szenzor 384x288 pixel, 17 µm
Kijelző 640x480 AMOLED
Energiaellátás 2 db CR123 3V lítium elem (5-7,2V) külső táp: mikro USB csatlakozó (5V) 2,1mm-es csatlakozó (12V), Helyettesítő áramforrás: power bank EPS3 és EPS5
Csatlakozók vízálló micro-USB
Észlelési távolság 1800 m
Kilépő pupilla 5 mm
Dioptria kompenzáció +/-5dpt
Felépítés Egyszemes kereső
Helyettesítő áramforrás EPS 5
Képfrissítés 50Hz
Látómező 100m-en: 9,7 m
Látószög 5.6° x 4.2°
Legkisebb fókusztávolság 5m
Lövésállóság 6000
Spektrális méréstartomány 7,5-13,5µm
Üzemidő 4 óra (elemekkel)
Vízállóság IPX7 IPX5 (monokulárként)
Működési / tárolási hőmérséklet -25 - +50 °C
Méretek 310x71x67 mm
Tartozékok gyöngyvászon tok, egy szett elem, törlőkendő, vezeték nélküli távirányító, okulár és adapter,csuklószíj
Színe fekete
Egyéb tulajdonságok 5X monokulárral, 1X előtétként
Tömeg 660g
Jótállás 3 év gyártói garancia a készülékre, 1 év az akkumulátorra, melyből 1 év forgalmazói jótállás