Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pulsar Trail 2 XP50 LRF hőkamera céltávcső

Pulsar
1.832.900 Ft (1.443.228 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A vadászati célú használat szabályai ITT!
- 640x480-as érzékelő felbontás, NETD: 40 mK
- 17µm pixelméret, 50 Hz képfrissítés
- lézeres távolságmérő
- 8X- os nagyítási tartomány (2-16x)
- AMOLED kijelző
- giroszkóp, dőlésszögmérő
- beépített képrögzítő egység
- Wifi & micro USB port
- Android és iOS alkalmazás
- normál Weaver szerelékkel, a gyorskioldású QD112 külön megvásárolható
Cikkszám: PUL76559X

Vegye meg részletre!

 

 
1.832.900 Ft (1.443.228 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Abban az esetben, ha szeretne biztosra menni, válassza a legjobbat! A hőkamera céltávcsövek közül a legjobb ár/érték aránnyal a Pulsar céltávcsövek rendelkeznek.

A Trail hőkamera céltávcső újítása, hogy a kamera házán egy hőelvezető felületet alakítottak ki. Ennek köszönhetően az érzékelő nem melegszik és a kalibrálás is kisebb zajjal jár.

A Trail hőkamerák nagyítása digitálisan az alap (optikai) nagyítás nyolcszorosára növelhető. A 38-as modell nagyítása kisebb (1,2X-9,6X), így a nagyobb látómező segítségével a közelebbi (akár gyorsan mozgó) célok is kényelmesebben megfigyelhetőek. Az 50-es modell nagyobb nagyítású (2X-16X) ,így ha távolabbra szeretnénk használni, akkor ez a modell lesz a megfelelő választás.

Érzékelője 640x480 pixel felbontású. Képfrissítése 50 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos, akadásmentes képpel követhetőek.

Az AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik. Élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél és akár -25°C-os hőmérsékleten is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is. A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni.

A hőkamera kezelése egyszerű, úgy tervezték, hogy a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek. A készülékhez távirányító is vásárolható (nem tartozék!) melyen szintén helyet kaptak a legfontosabb funkciók.

13 különféle szálkereszt választható és három különböző nullázási profil (fegyver/lőszer) állítható be. Minden profilhoz 5 különböző belövési távolság menthető. A Pulsar céltávcsöveknél megszokott egy lövéssel történő belövést a „Freeze” funkció egészíti ki. A cél képét rögzíteni lehet a képernyőn, így a fegyverünket nem kell elmozdítás nélkül folyamatosan a célon tartani miközben megjelöljük a becsapódási pontot.

A céltávcső „kép a képben” funkciója a szálkereszt és a célzóna nagyított képét teszi megjeleníthetővé a kijelző felső részén. A szálkereszt kinagyított képe ideális a pontos célzáshoz, mindeközben a látómező nagy része akadálymentes marad.

A készülék rendelkezik digitális távolságbecslő funkcióval a céltárgy méretének ismerete alapján (nyúl, vaddisznó, gímszarvas méretéhez viszonyítva).

Beépített giroszkóp biztosítja a remegésmentes képet és a stabil lövéseket. Jelzi a felhasználó számára, ha horizontálisan 5o-nál nagyobb szögben meg van döntve (három fokozatban figyelmeztet a dőlés mértékére). Automatikus kikapcsolás funkció segítségével növelhető meg az elemek / akkumulátorok élettartama. Abban az esetben, ha a céltávcső vertikálisan 70o-os, vagy horizontálisan 30o-os szögben meg van döntve, a távcső automatikusan kikapcsol. A dőlésszögmérő ki is kapcsolható.

Beépített képrögzítő egység segítségével videó és állóképek rögzíthetőek vele, melyek USB kábelen, vagy WIFI kapcsolaton keresztül továbbíthatóak más eszközökre. A 16 GB-os belső memóriára több mint 150 perc videófelvétel, vagy 10.000db állókép rögzíthet (avi/jpeg, 640x480).

Android és iOS alkalmazással (Stream Vision) a kamera képét élőben követhetjük és rögzíthetjük mobil eszközökön. Az alkalmazással bizonyos beállításokat is módosíthatunk és a kamera szoftverét is frissíthetjük majd a jövőben. 

A Trail készülékek gyorscsatlakozású IPS7 akkumulátorral érkeznek, melyekkel több mint 8 órán keresztül üzemelnek. Igény esetén kiegészítő IPS14 akkumulátor is megvásárolható hozzájuk. Micro USB porton keresztül külső táp (pl.: power bank) is adható a készüléknek.

Teljes mértékben vízálló (IPX7). Egy méteres vízmélységig meríthető 30 percen keresztül, így esőben is nyugodtan használható, illetve akkor sem ázik be, ha véletlenül vízbe ejtik.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

*A képeken látható gyorskioldású szerelék nem tartozék. A termék normál Weaver sínnel kerül forgalomba.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Objektív rendszer 50 mm F1.2
Digitális zoom 2x, 4x, 8x
Legkisebb nagyítás 2x
Legnagyobb nagyítás 16x
Szenzor hűtetlen mikrobolométer 640x480, 50Hz, Pixel méret 17µm, NETD<40 mK
Kijelző 1024x768 AMOLED
Energiaellátás IPS7 akkumulátor
Csatlakozók micro-USB type B
Észlelési távolság 1800 m (embernagyságú objektum esetén)
Betekintési távolság 50 mm
Céltávcső frontlencse átmérő: 42mm
Dioptria kompenzáció +-4 dpt
Képfrissítés 50Hz
Látómező 21,8 m 100 m-en
Látószög 12.4°x9.3°
Legkisebb fókusztávolság 5m
Lövésállóság 6000
Céltávcső nagyítás tartomány 2 - 16x
Távolságmérési opciók 905 nm hullámhossz, maximum 1000 méter távolságon Laser class 1
Üzemidő 8 óra
Világítópont opciók van
Vízállóság IPX7
Méretek 347x102x76mm
Tartozékok céltávcső, IPS7 akkumulátor
Színe fekete
Egyéb tulajdonságok

szálkereszt állítás tartománya 100 méteren 21/21 klikk (alapnagyításon), 4200/4200 100 méteren;

WiFi, 2.4 GHz

Tömeg 800g
Jótállás 3 év gyártói garancia a készülékre, 1 év az akkumulátorra, melyből 1 év forgalmazói jótállás