Rusan előtét adapter 42mm
Rusan előtét adapter 42mm
54 900 Ft

Rusan előtét adapter 42mm

céltávcső oldali adapter rész
42 mm belső átmérő

Cikkszám
RUSARM5242
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hitelkalkulátor
Részletek

A példaképen szereplő adapter egy Guide TA435 hőkamera előtét csatlakozását ábrázolja. Újabb készülékeknél, ahol weboldalunk nem említ előtét oldali részt, általában az előtét már rendelkezik a középső ábrán látható M52 x 0,75-ös menettel. Ezekben az esetekben elég a kengyel megvásárlása, de adódhatnak olyan termékek is, pl. bizonyos Pulsar termékek, melyeknél az előtét oldali rész pl. bajonett záras a menet ellentétes oldalán. Ilyen esetekben a szükséges tartozékok a termék alatt találhatóak megjelölve.

A szorító adapter csak hőkamera oldali megfelelő M52 x 0,75 menetre csatlakoztatható. A céltávcső frontlencséjének külső tubus átmérőjéhez valót kell megvásárolni.

Támpontként a következő táblázat adatait veheti alapul:

Rusan adapter / kengyel méretek céltávcső típusok szerint

A táblázatban névsorrendben láthatóak a különböző márkájú céltávcsövek. A függőleges oszlopokban láthatóak a lehetséges külső átmérők. A céltávcső neve mögött az első oszlopban a frontlencse átmérője van feltüntetve, míg a második oszlop a külső tubus átmérőjét mutatja ugyanazon a ponton. A zöld cellák ezt a második értéket erősítik meg, így a választandó méretű szorító kengyelt. Ezt a méretválasztóból kiválasztva, az adatot tolómérővel ellenőrizve kiválaszthatjuk a megfelelő adaptert.

A középső képen szereplő adapter nem tartozéka a terméknek, megfelelő készülék esetén külön megvásárolandó. 

Adatok
Gyártó :
Rusan
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Adapter kompatibilitás:
M52 x 0,75 menet
Tömeg (g):
0
Választható adapter átmérő:
42
Cikkszám:
RUSARM5242
Hasonló termékek