Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ingyenes szállítás

csomagpontra ingyen 10 000 Ft-tól*

Sightmark Triple Duty 4-16x44 DX céltávcső

Tovább a termékleíráshoz...

 

Szállítási és fizetési információk

Ár:
94.900 Ft
65.000 Ft (51.181 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 32%
Cikkszám: SMKSM13017DX
Gyártó: Sightmark
több körös és lezárható ballisztikai tornyok
parallax állítás
piros és zöld megvilágítás
nitrogén gáztöltés
30 mm-es tubus
felhajtható lencsevédő kupakok
A termék már nem elérhető
Kifutás dátuma:
2019-04-10

Leírás

A Triple Duty céltávcső család bármely tagjai jó választás vadászatra, vagy sportcélra. Rossz fényviszonyok között is megállják a helyüket. A kiváló minőségű, többrétegű bevonattal ellátott üveglencsék kristálytiszta és világos képet adnak. Nagy látómező és jó fényáteresztő képesség jellemzi őket. Vannak modellek, ahol a teljes szálkereszt és vannak modellek, ahol csak a célzópont világítható meg*. A megvilágításhoz mindkét esetben választható zöld és piros szín is.

A Triple Duty céltávcsövek tubusátmérője 30 mm. Belsejük nitrogén gáztöltést tartalmaz, ami meggátolja a távcső belső párásodását még hirtelen hőmérséklet változás esetén is. Teljes mértékben víz- és porállóak. A praktikus felhajtható lencsevédő kupakok megvédik a lencséket, ha a távcső nincs használatban.

A nagyméretű oldal és magasság korrekciós tornyok több körösek és lezárhatóak. 1 klikk 1/8 MOA (kivétel:3-9X modell - ¼ MOA). Ezen kívül parallax állítás is lehetséges (kivétel: 3-9x-es modell). A Triple Duty családban találhatóak rendkívül nagy nagyítású távcsövek is (8,5-25x, 10-40x). Ezeknél a távcsöveknél különösen hasznos a Mil-Dot szálkereszt, amivel a távolság könnyedén megbecsülhető.

 Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!