Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spypoint LINK-S 4G felhős napelemes vadkamera

Spypoint
199.900 Ft (157.402 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EHSPY680090
- LTE felhős kamera
- napelemes energiaellátás

- 0.07 másodperc reakcióidő
- applikációból vezérelhető
- alacsony csillanású (látható) vaku
- teljesen gondozásmentes
- nem kell a területet látogatni
 
199.900 Ft (157.402 Ft + ÁFA)

Leírás

A LINK-S teljesen megváltoztatta a megfigyelő kamera technológiát. Cellainformációs technológia, mely a szabadalmaztatott, beépített lítium akkumulátorral és napelem panel technológiával garantálja, hogy minden, a kamera földrajzi helyzetén tett szükségtelen látogatást megspórolhat felhasználója.

A LINK-S a Spypoint kínálatából a tökéletes kamera azokra a helyekre, amiket nem szeretett volna gyakran látogatni, így mindeddig nem is jöhetett szóba megfelelő tudású készülék. Legyen az egy pihenő területhez közeli zóna, vagy egy sűrűn benőtt terület, amit nem szívesen zavarna fel, a LINK-S cellainformációs üzenetként küld képeket a SPYPOINT applikációnak, miközben a beépített napelem és akkumulátor intelligens rendszere úgy hozza karnyújtásnyira pl. a szarvast, hogy az soha nem fog tudni róla, hogy figyelik.

A LINK-S előnyei nem érnek véget ezen a ponton. A valóban csúcstechnológiát használó kamera elképesztő 0.07 másodperces reakcióidővel rendelkezik, ami jelenleg a leggyorsabb az iparban. Ez lényegesen kevesebb információ nélküli, sötét képben nyilvánul meg, ami az egyszerűbb kameráknál akkor készül, amikor a vad már elhaladt a kamera előtt.

Jellemzők:

12 MP
0.07 mp reakcióidő
akár 30 méter vaku- és észlelési távolság

A LINK-S számtalan beállítási lehetőséget kínál. Ilyen a többszörös fénykép, time-lapse és HD videó módok, amik használatával bármikor információhoz juthatunk a vadász területről. A LINK-S egy igazi forradalom a vadkamera technológiában, ami a legmodernebb lehetőségeket és átgondolt funkcionalitást egyesíti a zseniális innovációval és fejlesztéssel. 

Ha tudni akarja, mi történik a területen, anélkül, hogy rizikózná a kilátogatást, használjon LINK-S-T!

Működési elv:

A rendszer egy előre aktivált nemzetközi SIM kártyával működik, melynek nem akadály, ha akár országhatárok mentén helyezik el a kamerát.* Az első hónap képei ingyenesek. Előfizetés nélkül havonta 100 képet küld a kamera. A használat során a további HD minőségű képek és videók előfizetéshez kötöttek. Különböző előfizetési lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére (egészen havi 4-5 Euro-tól), így optimálisan személyre szabható a kapott képi információ minősége és mennyisége. A rendszer csak bankkártyával működik!

Kattintson ide az aktuális Spypoint előfizetésekhez!

Működtethető (opcionális) 8 db AA elemmel, vagy akkumulátorral, illetve külső, (opcionális) 12 V-os LIT-09 akkumulátor csomaggal is. Az SD/SDHC kártya foglalat 32 GB-ig képes fogadni a külön megvásárolható memóriakártyát.

A kamera LTE hálózat kompatibilis, GPS Geotag funkciót képes alkalmazni, és minden beállítása a SPYPOINT App segítségével módosítható. A 42 db alacsony csillanású (látható) LED akár 30 méter megvilágítására képes éjszakai felvételek készítésekor, a szükséges vaku erősséget automatikusan állítja. A készülékház kinyitásával egy 2 colos színes monitoron nézhetők vissza az elkészült képek és videók.

A Spypoint applikáció külön professzionalitására utal, hogy a felhasználó még azt is eldöntheti, hogy pl. csak szarvast, vagy csak vaddisznót tartalmazó képeket szeretne megnézni. A beépített szűrőfeltételek egészen különleges személyre szabhatóságot engednek meg.

Jellemzők:

Képeket készít akár 12 MP* méretben, vagy videók esetében HD (720p)* minőségben, hangfelvétellel együtt.
Akár 30 méter észlelési távolság.
LTE képes.
Time-lapse mód, információk a képeken: dátum, idő, holdfázis, hőmérséklet.
Multi-shot mód: akár 3 kép mozgás aktiváláskor.
Folyamatos képmód.
Videó esetén kezdő fotó beállítható.
Hangfelvétel.
12 V-ról üzemeltethető.
7 napos ütemezhetőség.
1/4"-os állványmenettel.
5 zónás szenzor.

*: A különböző minőségű képek előfizetéshez kötöttek lehetnek.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!