Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tactacam 5.0 Regular fegyverkamera

Tactacam
137.900 Ft (108.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok
Elérhetőség: Beérkezés: Várhatóan 3 - 8 nap
- 8-szoros alap nagyítás
- rendkívül fényérzékeny szenzor
- 4k - 30 fps / 2.7k - 30 fps / 1080p - 120 fps / 720p - 240 fps
- WiFi, apllikációval vezérelhető
- azonnal facebook / youtube kompatibilis
- profi képstabilizátor
 
Cikkszám: TACC-FB-5
 
137.900 Ft (108.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok

Leírás

A Tactacam az első vadászkamera, amit vadászok fejlesztettek vadászoknak. A Tactacam 5.0-t a modern kori sportemberek elvárásai alapján tervezték és készítették a kiemelkedően aktív életmódot élő szakemberek és hobbijukat szenvedéllyel űzők számára.

Először is a vadászkamera 8-szoros nagyítással rendelkezik, ami minden eddiginél közelebb hozza a vadat és a megfigyelt célpontot. Következő lépésként a kamera képstabilizáló funkciója gyakorlatilag a lövés pillanatát is élvezhetővé teszi valódi 4k-ban, anélkül, hogy "szétesne" a kép. A ma elérhető legmodernebb elektronikával kategóriáján belül kimagasló minőségével és könnyű használhatóságával az 5.0 vadászkamera páratlan élmények eddig nem látott megörökítésére képes. Minőségi objektívje gyönyörű nappali képeket szavatol, amely rendkívüli fényérzékelővel felszerelve nem csak a nappali verőfényben készült képeket teszi nézhetővé. Teljesítménye kimagasló értékekben nyilvánul meg. 4K - 30 képkocka / másodperc

1080p - 120 kékpcka / másodperc
720p - 240 képkocka / másodperc

Ahelyett, hogy a Tactacam halszem optikát használna, mely pillanatok alatt eltorzítaná a látott kép terét, az 5.0 egy speciális kiképzésű lencsét kapott, aminek segítségével a látott kép tere olyan, mint amit az emberi szem érzékel. Automata élesség állítás, vízálló mikrofon, slow motion videó rögzítés, HDMI videó kimenet, beépített WiFi, applikációval vezérelhető működés, számtalan opcionális kiegészítő...

A Tactacam különböző rögzítési lehetőségeket kínál kameráihoz, melyekkel stabilan rögzíthetőek fegyvereken, íjon, nyílpuskán, vagy különböző szerelékeken. Céltávcsövön és alatta való rögzítéshez is kínál rögzítési lehetőséget, míg fejpánt is található kínálatukban.

Intuitív kezelhetősége, minőségi felépítése, tartóssága és a rögzített anyag minősége a Tactacam 5.0-t a piac egyik legmeggyőzőbb ajánlatává tesz.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Youtube videók

Paraméterek

Legkisebb nagyítás 8x
Legnagyobb nagyítás 8x
Autofókusz van
Hangfelvétel van
Mikrofon külső, vízálló mikrofon
Adat tárolás nem tartozék, micro SD foglalat 128 Gb-ig
Képstabilizátor van
Energiaellátás beépített Li-ion akkumulátor
Csatlakozók USB 2.0, HDMI
USB USB 2.0 PC-hez és Mac-hez
Tölthető Igen
Üzemidő Akár 2.5 óra folyamatos felvétel
Támogatott videó felbontások 16:9 H.264 formátum, azonnal facebook és youtube kompatibilis
Videokimenet HDMI
Tartozékok kamera, akkumulátor, USB kábel fali aljzattal, használati útmutató, címke
Választható szín fekete
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.