Thermosoles-nyak-es-vallmelegito
Thermo Soles nyak és vállmelegítő
32 900 Ft

Thermo Soles nyak és vállmelegítő

- fűtési hőmérséklet 34-44 °Celsius
- 3 fűtési fokozat
- 500 alkalommal újratölthető akku
- akár 5 óra működési idő
- sál helyett is használható
- az akkumulátor és a töltőegység kompatibilis minden Thermosoles termékkel
Cikkszám
THSCAPE
Raktáron
32 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Felejtse el az ízületi fájdalmakat! A nyak és vállmelegítő használata mellet többé nem fog fázni a nyaka és a válla. Kabát alá is felvehető, sál helyett is hordható. Melegíti a nyakat a mellkas felső részét és a vállakat. Általános téli viselet mellett, jó választás lehet azok számára is, akik légkondicionált helységben, vagy hideg utcára nyíló ajtó mellett dolgoznak.

A rendkívül hajlékony fűtőbetéteket észre sem lehet venni, tökéletesen rásimul a felhasználó nyakára és vállára. Gyapjas anyaga tovább növeli a komfort érzetet. A termék tartozéka egy összekötő gallér, ami összefogja a nyakmelegítőt a felhasználó nyakán. A gallér patentos kialakítású, bősége állítható.

Használata ellazítja az izmok merevségét, megszűnteti a légkondicionáló okozta ízületi fájdalmakat. Három fűtési fokozat (34oC, 39oC, 44oC) közül választhat a felhasználó a saját igényei alapján. Az újratölthető akkumulátorok maximális üzemideje egy teljes feltöltéssel kb. 5 óra a fűtési fokozattól függően. Összehajtogatható és a tartozék hordtáskába helyezve alig foglal helyet. Kézzel mosható, vagy száraztisztítással kezelhető. A hozzá való lítium-polimer akkumulátorok több mint 500-szor újratölthetőek. Súlyuk mindössze 59 gramm, a két akkumulátort észre sem vesszük, miközben a nyakmelegítőt viseljük.

Az akkumulátorok és a hozzájuk való töltőegységek is tartozékai a terméknek. Ezek kompatibilisek a többi Thermosoles termékkel is.

 

Adatok
Gyártó :
ThermoSoles
Energiaellátás:
Lítium-polimer akkumulátor
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 2 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Fűthető:
Igen
Választható méret:
n.a.
Szín:
fehér
Felhasználhatóság:
Tölthető
Cikkszám:
THSCAPE
Hasonló termékek