Yukon L-780 infra fényvető

- nagy teljesítményű
- 780 nm hullámhossz
- fókuszálható
- szabályozható fényerejű
Cikkszám
yuk29072
Kifutott
39 900 Ft
Részletek

780 nm-es hullámhosszú infra fényvető

A fókuszálás beállítása

A Yukon IR fényvető világítását a szűktől a szélesig, finoman szabályozható  fénysugárral állíthatjuk be. A fókuszálás nélküli fény nagy területet világít be, míg a keskeny fénynyaláb a lehető legtávolabbi megfigyelést teszi lehetővé.

A fényerő állítása

A fényerő a lámpatesten lévő kapcsoló melletti tárcsa elforgatásával szabályozható. A fényerő- és a világítás szögének együttes beállításával az adott megfigyelési körülményekhez szükséges legjobb világítás érhető el.

Egyenletes világítás 

A Yukon-L780 infra fényvető egyenletes IR fényt bocsát ki foltok és sötét csíkok nélkül, hatékony, interferencia jelenségektől mentes megfigyelést biztosítva.

Az IR szpot-fény helyzete

A Yukon IR fényvetők úgy vannak kialakítva, hogy a látómezőben az IR szpot-fény (infravörös fókuszált világítás) helyzete vízszintesen és függőlegesen is szabályozható. Ezt az optikai szerkezetet rögzítő gyűrű meglazításával, az IR szpot-fény látómező közepére állításával és a gyűrű ismételt szűkítésével tehetjük meg, miközben az éjjellátó-egység bekapcsolt állapotban van.

A fényvető felszerelése

A Yukon IR fényvetők a legtöbb, korszerű éjjellátó fegyvertávcsövön és más optikai eszközön (vadász-, sport- és légfegyveren) alkalmazott Weaver sínhez illeszkedő csatlakozóval készülnek. A csomag tartalmaz egy adaptert is, amellyel a fényvető az ¼ colos állvány menettel rendelkező éjjellátó eszközökre szerelhető.

Az akkumulátor merüléséről visszajelző LED informál. 

Adatok
Gyártó :
Yukon
Energiaellátás:
2 x AA elem, vagy akkumulátor
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 3 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek:
230x40x43 mm
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20 … +40
Üzemidő infra nélkül / infrával:
akár 9 óra egy szett elemmel
Frontlencse átmérő:
22 mm
Tömeg (g):
200
Hullámhossz:
780 nm
Egyéb tulajdonságok:
lézer dióda, 125 - 250 mW-ig állítható intenzitás, 3.5 - 6°-ig állítható vetett fény szög, Class 1 biztonságú lézer
Tartozékok:
fényvető, hordtáska, adapter Weaver sínhez, tisztító kendő
Szín:
fekete
Cikkszám:
yuk29072
Hasonló termékek