Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Yukon L-780 infra fényvető

Yukon
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Cikkszám: yuk29072
- nagy teljesítményű
- 780 nm hullámhossz
- fókuszálható
- szabályozható fényerejű
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)

Leírás

780 nm-es hullámhosszú infra fényvető

A fókuszálás beállítása

A Yukon IR fényvető világítását a szűktől a szélesig, finoman szabályozható  fénysugárral állíthatjuk be. A fókuszálás nélküli fény nagy területet világít be, míg a keskeny fénynyaláb a lehető legtávolabbi megfigyelést teszi lehetővé.

A fényerő állítása

A fényerő a lámpatesten lévő kapcsoló melletti tárcsa elforgatásával szabályozható. A fényerő- és a világítás szögének együttes beállításával az adott megfigyelési körülményekhez szükséges legjobb világítás érhető el.

Egyenletes világítás 

A Yukon-L780 infra fényvető egyenletes IR fényt bocsát ki foltok és sötét csíkok nélkül, hatékony, interferencia jelenségektől mentes megfigyelést biztosítva.

Az IR szpot-fény helyzete

A Yukon IR fényvetők úgy vannak kialakítva, hogy a látómezőben az IR szpot-fény (infravörös fókuszált világítás) helyzete vízszintesen és függőlegesen is szabályozható. Ezt az optikai szerkezetet rögzítő gyűrű meglazításával, az IR szpot-fény látómező közepére állításával és a gyűrű ismételt szűkítésével tehetjük meg, miközben az éjjellátó-egység bekapcsolt állapotban van.

A fényvető felszerelése

A Yukon IR fényvetők a legtöbb, korszerű éjjellátó fegyvertávcsövön és más optikai eszközön (vadász-, sport- és légfegyveren) alkalmazott Weaver sínhez illeszkedő csatlakozóval készülnek. A csomag tartalmaz egy adaptert is, amellyel a fényvető az ¼ colos állvány menettel rendelkező éjjellátó eszközökre szerelhető.

Az akkumulátor merüléséről visszajelző LED informál. 

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!