Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DDoptics EDX 82 S ferde betekintésű rövid spektív ház (okulár nélkül)

DDoptics
455.900 Ft (358.976 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok

- Vízálló
- rövidebb spektív ház

Cikkszám: DDS441000011

Vegye meg részletre!

 

 

 

455.900 Ft (358.976 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Hitelajánlatok

Leírás

Spektív ház (csak a tubus, okulár nélkül!)

A fényerős "EDX 82" ferde betekintésű spektív  frontlencse átmérője 82 mm, és 2 különböző okulár rendelhető hozzá. Ezek változtatható nagyítása 20-60-szoros, illetve 25-50-szeres és elsősorban látószögükben különböznek egymástól. Mindkét változat nagylátószögűnek sorolható be (35–21 m vagy 42–27 m), ami jelentősen megkönnyíti az objektum észlelését.

Megragadni a pillanatot
A cserélhető okulárok bajonett csatlakozással rögzíthetők a tubushoz. A bajonettzár kompatibilis a világ vezető optikai gyártóinak okulárjaival. Ez rugalmas alkalmazási lehetőségeket kínál az "EDX 82" felhasználóinak. Például az analóg és digitális tükörreflexes fényképezőgépek speciális adapterekkel csatlakoztathatók az "EDX 82"-höz. Ez lehetővé teszi a megfigyelés és a fényképezés közötti gyors és egyszerű váltást is.

Kontrasztos optika
A beépített ED-fluorid lencsék garantálják a legélesebb kontúrokat, valamint a ragyogó és színhű képet. Nagy, 4,1 mm-es kimeneti pupilla átmérő biztosítja a fáradtságmentes megfigyelést. Az apokromatikus korrekció garantálja a visszaverődés mentes képet ellenfényben is. A DDlucid bevonat - amely már bizonyított az EDX sorozat DDoptics távcsöveiben - maximális kontrasztot, képélességet, fényerőt és ragyogást biztosít. A kényelmes kétszintű élességállító rendszer lehetővé teszi az élesség durva és finom beállítását.

Robusztus és könnyű
Az "EDX 82" stabil háza 330 mm hosszú, kompakt és csúszásmentes gumi borítással ellátott, ami biztosítja a tapadást és a biztonságos tartást. A könnyű és stabil magnézium felhasználásával a spektív súlya mindössze 1.350 g (okulár nélkül). Az EDX 82 tubusa nitrogénnel van töltve, ezért garantáltan vízálló. Egy speciális, szennyeződést taszító bevonat biztosítja, hogy a vízcseppek legördüljenek róla.

Válassza a megbízhatóságot, válassza a Leitz-Hungaria-t!

Paraméterek

Állvány csatlakozás van
Betekintési távolság 19 - 17 mm
Bevonatok DDlucid
Kilépő pupilla 3.3 - 1.6 mm
Gáztöltés nitrogén
Látómező 42 - 27m / 1000m
Szemüveggel használható igen
Távcső frontlencse átmérő 82mm
Távolságmérős nem
Vízállóság vízálló
Anyaghasználat Magnézium és gumi.
Méretek 170 x 95 x 375 mm
Tartozékok spektív ház okulár nélkül
Választható szín szürke
Tömeg 1570g
Jótállás 30 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás