Minox-MD-88-W-spektiv-20-60x-okularral
Minox MD 88 W spektív 20-60x okulárral
545 000 Ft

Minox MD 88 W spektív 20-60x okulárral

- tűéles kép
- apokromatikus optikai rendszer
- magas kontraszt, természetes színek
- 20-60x zoom okulár
- tartozék készenléti tok
- Minox Komfort garancia részletek ITT!

Cikkszám
MIN62227
3 db alatti készlet
545 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hitelkalkulátor
Részletek

Ehhez a termékhez a Minox Komfort Garancia szolgáltatása vehető igénybe, melyről részletes információt itt talál.

Az igényes és szenvedélyes természetjárók és madarászok számára a minőségi távcső nélkülözhetetlen. A MINOX ezért jelenlegi távcső választékát kibővítette egy új, ferde betekintésű spektívvel, a MINOX MD 88 W típussal. Ez a termék ismét a cég főbb terméktulajdonságainak következetes alkalmazásával büszkélkedik: kompakt kialakítás, kiváló minőség és nagy pontosság. A fokozatmentesen állítható okulár 20-tól 60-szoros nagyítás beállítását teszi lehetővé, így a MINOX MD 88 W APO a legnagyobb rugalmasságot kínálja.

Kivételesen világos kép, elbűvölő nagyítás

A MINOX MD 88 W APO nagyon jó minőségű és kiemelkedően hatékony optikai rendszerrel készül. Az apokromatikusan korrigált, ragyogóan világos képet adó, színhű, kontrasztban gazdag különleges üveg lencsék és a többszörös bevonatú felületek nagy felbontást biztosítanak. A csúcsminőségű APO technológia révén a MINOX MD 88 W APO távcső elszíneződés mentes képet tár elénk, a legkisebb részleteket is felfedő felbontással még szürkületben is. A beépített okulárral nagyon távoli tárgyakat figyelhetünk meg elbűvölő nagyítással. A részletek nagy felbontással és kiváló képminőséggel tárulnak elénk.

A kettős élességállító rendszert nagyon könnyű használni. A fő fókusz-gyűrűvel gyorsan élesre állíthatjuk a tárgyat, majd második lépésként a finom fókuszáló gyűrűvel pontosíthatjuk az élesség beállítását. A MINOX spektívet a forgatható állványfejjel kényelmesen elfordíthatjuk hossztengelye mentén és könnyedén rögzíthetjük is, így a MINOX MD 88 W a céllövészet tökéletes és nélkülözhetetlen eszköze.

A távcső praktikus napellenzője gyorsan és könnyen kihúzható, védelmet nyújt a napfény káros fényszóródásától.

A MINOX MD 88 W tervezésekor a lelkes digiscoping kedvelők különleges kívánságait is figyelembe vették az okuláron lévő, a kamera adapterhez illeszthető bajonett csatlakozó kialakításával. Ennek segítségével a spektív szinte bármelyik digitális fényképezőgéphez  csatlakoztatható. A MINOX MD 88 W rendkívül szilárd, rázkódás álló, 5 méter mélységig vízálló. A távcsőhöz készenléti tok is tartozik.

Adatok
Gyártó :
Minox
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 2 év + online regisztrációhoz kötött 8 év kiegészítő garancia. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Nagyítás:
20 - 60x
Távcső frontlencse átmérő:
88 mm
Távolságmérős:
nem
Tömeg (g):
2072
Legkisebb nagyítás:
20
Legnagyobb nagyítás:
60
Tartozékok:
készenléti tok
Szín:
fekete
Cikkszám:
MIN62227
Hasonló termékek